Ienvi

Envy.ro s-a îmbunătățit. S-a socializat. E mai prietenos și mai comunicativ 🙂 Detalii →

Și revine cu finisări de look și funcționalitate, funcții sociale de shopping, liste de produse favorite și, evident, comunitatea shopaholicilor.

La ce se vede, pentru finisări de look și interacțiune marea responsabilă și felicitabilă e Irina Catalina D.. Adică, pentru aspectul ordonat, îngrijit și bibilit la limita obsesiei, pentru uniformitatea paginilor și a diferitelor structuri. 😉

La ce nu se vede, Envy aduce acțiuni și obiecte sociale pentru Facebook pentru interacțiunea cu produsele (favorite, vot etc…), module de recomandare și propagare prin rețelele sociale (Facebook, Google Plus, Pinterest etc…), conectare și asociere de conturi prin Facebook, optimizări în interogări și timpi de încărcare și un motor de căutare robust, care (nedocumentat) permite căutari complexe în toate elementele agregate sau simple ale site-ului (branduri, magazine, colecții, categorii, ținute și produse).

La ce nu se vede deloc, zona de administrare e complet reconstruită și permite importarea, gestiunea și monitorizarea ușoară a unui volum din ce în ce mai mare de produse și informații asociate.

La mulțumiri, tuturor celor direct implicați la modernizare și flexibilizare: Irina, Andra, Iulia 😉

This entry was posted in Devel and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.