7FTW

Ai ajuns in punctul in care vrei sa-ti deschizi o afacere, insa iti lipseste un contabil bun sau nu stii cum sa iti pui un business plan solid pe hartie?

7 for the WIN reprezinta o serie de evenimente in format de seminar in care te vei intalni cu sapte profesionisti care vor avea raspunsuri la intrebari esentiale pentru afacerea ta si are loc cam din doua in doua saptamani, joia, in perioada 28 ianuarie – 7 aprilie.

Te poti inscrie si veni cu cele mai grele întrebări pentru vorbitorii fiecarui seminar aici.

Posted in Devel, Diverse | Tagged , | Comments Off on 7FTW

T-ME Hackathon

T-Me Studios recompensează developerii cu premii de 2.500 de Euro în cadrul unui hackathon de 24 de ore ce va fi organizat între 6-7 Iunie.

Sub sloganul “No dress code. Just code-code”, leader de piaţă în aplicaţii de personalizare va organiza evenimentul #HackaTMe la sediul We Love Digital de pe Bulevardul Dacia, nr. 30, în primul weekend din iunie, cu scopul de a crea legături mai trainice în cadrul comunităţii de programatori.

Echipa care va dezvolta în 24 de ore cea mai inovatoare, complexa și vandabilă aplicație va primi suma de 1500 euro cash iar pentru echipa de pe locul 2 se va oferi premiul de 1.000 Euro.

TME Hackaton

Detalii si formular de inscriere.

Posted in Devel | Tagged , | Comments Off on T-ME Hackathon

1+6 motive sa fii prezent la ecomTEAM 2015

1. Discuta fata in fata cu experti eCommerce din Marea Britanie, cel mai dezvoltat stat din Europa din punct de vedere al comertului online. La ecomTEAM 2015 am adus in Romania nume mari din industrie care au, fiecare, ani de experienta in eCommerce si lucreaza sau au lucrat pentru companii precum Virgin, Google, Zopa, HP, Skanska sau eBay.

Si alte 6 motive.

Posted in Devel | Tagged , | Comments Off on 1+6 motive sa fii prezent la ecomTEAM 2015

Failure is at the core of computer science

When I launch my script for the first time after several hours of development

This core belief — along with the ability to maintain faith in yourself and your ideas — is also at the very base of programming and computer science. Us computer scientists begin to look forward to understanding what our failures tell us. Once we learn to interpret the feedback, we realize that each hiccup is another instruction for achievement.

Grit, Persistence and Coding

Posted in Devel | Tagged , | Comments Off on Failure is at the core of computer science

retailArena

Wall-Street.ro organizeaza in aceasta toamna prima editie a conferintei retailArena, unul dintre cele mai importante evenimente dedicate comertului traditional si online din acest an.

Vei afla informatii de ultim moment din domeniul retailului, idei noi pentru timpuri noi (avantajele unei afaceri in retailul traditional vs. comert electronic), mai multe despre aplicatii practice din strategiile de marketing si vanzari ale unor companii importante din domeniu si nu in ultimul rand, vei avea posibilitatea de a face networking cu actualii si viitorii parteneri de afaceri intr-un mediu relaxat, unde poti identifica noi oportunitati de business.

Posted in Devel | Tagged , | Comments Off on retailArena

Ce este Retail.ro?

Retail.ro este un instrument online prin care obtii acces la informatii actualizate permanent privind ofertele disponibile in vecinatatea ta.

Poti verifica ultimele cataloage si programul de functionare al retailerilor din orasul tau, poti afla informatii despre lansari de produse sau deschideri de magazine, promotii speciale derulate de retailerii tai favoriti.

Retail.ro aduce atat beneficii practice imediate consumatorilor — prin serviciile de informare si cautare bazate pe localizare geografica, prin prezentarea rapida si comoda a celor mai bune si convenabile preturi pentru oferte si promotii din vecinatatea zonei de interes, cat si retailerilor — ca raspuns la nevoia clientilor de „informare online, cumparare offline”. Vizitatorii si abonatii Retail.ro pot rasfoi online cataloage, pliante si brosuri si pot descoperi promotii in functie de regiunea geografica de interes avand acces la cele mai bune oferte in apropiere domiciliului atat pentru cumparaturile zilnice sau lunare, cat si pentru cele sezoniere. [via]

Posted in Devel | Tagged , , , , , , | Comments Off on Ce este Retail.ro?