Ce este Retail.ro?

Retail.ro este un instrument online prin care obtii acces la informatii actualizate permanent privind ofertele disponibile in vecinatatea ta.

Poti verifica ultimele cataloage si programul de functionare al retailerilor din orasul tau, poti afla informatii despre lansari de produse sau deschideri de magazine, promotii speciale derulate de retailerii tai favoriti.

Retail.ro aduce atat beneficii practice imediate consumatorilor — prin serviciile de informare si cautare bazate pe localizare geografica, prin prezentarea rapida si comoda a celor mai bune si convenabile preturi pentru oferte si promotii din vecinatatea zonei de interes, cat si retailerilor — ca raspuns la nevoia clientilor de „informare online, cumparare offline”. Vizitatorii si abonatii Retail.ro pot rasfoi online cataloage, pliante si brosuri si pot descoperi promotii in functie de regiunea geografica de interes avand acces la cele mai bune oferte in apropiere domiciliului atat pentru cumparaturile zilnice sau lunare, cat si pentru cele sezoniere. [via]

This entry was posted in Devel and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.