InternetCorp nu mai e un start-up

Dupa doi ani si jumatate de la momentul eJobs – Tiger Global Management, industria online din Romania este vedeta unei noi tranzactii de amploare, in conditiile unei piete de fuziuni si achizitii in suferinta: fondul de investitii 3TS Cisco Growth Fund a preluat un pachet minoritar din actiunile publisher-ului online InternetCorp.

Dupa concentrarea exclusiva pe consolidarea pozitiilor ocupate de principalele produse editoriale: Wall-Street, 9AM, Kudika si Garbo, urmeaza o perioada de dezvoltare inceputa cu relansarea in ultima saptamana a 2 proiecte foarte importante pentru strategia InternetCorp pe termen scurt si mediu – Envy.ro si Yuppy.ro“.

Evolutia spectaculoasa a InternetCorp din ultimii ani apartine exclusiv lui Mihai Seceleanu, partenerul si CEO-ul companiei, si echipei InternetCorp; “Ei merita toate laudele. Cunosc putine echipe la fel de motivate, la fel de focusate, la fel de unite”, considera Liviu Dumitrascu.

InternetCorp a relansat recent doua dintre produsele sale editoriale – ghidul de shopping Envy.ro si site-ul de lifestyle urban Yuppy.ro.

Din 18 noiembrie, Envy.ro a capatat un nou design si noi functionalitati. Concentrat pe facilitarea navigarii prin site, prin crearea de noi functionalitati interactive, s-a urmarit dezvoltarea comunitatii de shopping prin doua instrumente – unul care permite utilizatoarelor sa prezinte produsele recent achizitionate, iar celalalt ajutandu-le sa isi creeze online tinute pornind de la sutele de haine si accesorii recomandate pe site.  “S-a pus foarte mult accent pe functionalitate, pe navigare usoara, rapida, pe un look fashion, dar simplu, accesorizat minimalist si cu mult bun gust”, declara Andra Micu – project manager Envy.ro.

Yuppy.ro s-a relansat sub forma unui site cu un nou design mai aproape de web 2.0, cu o interfata prietenoasa cu ajutorul careia utilizatorul poate ajunge mai usor la orice tip de continut. “Conceptul “Young Urban Professionals” ramane in spatele intregului proiect care se preteaza acum acelorasi tineri, dar de ambele sexe, ce locuiesc intr-un mediul urban plin de activitati mondene.”, a declarat Iancu Radulescu.

Sursa.

This entry was posted in Devel, NewMedia and tagged , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to InternetCorp nu mai e un start-up

  1. Andra says:

    ce frumos am zis ;))

  2. Andrei says:

    rock on !!! \m/

  3. AdManiac says:

    Eu scriu de pe iphone. Undi dau iclick ? 🙂

Comments are closed.