KudiLife

DumitreFara a fi misogin, desi este adresata sexului frumos, KudiLife include si se bazeaza pe termeni si tehnologii auzite de obicei din gura barbatilor: de la HTML, CSS, JavaScript pana la AJAX, ActionScript 3, Flex, PHP, MySQL si REST.

Tradus, suna cam asa:

Te pregatesti pentru o cariera de succes intr-un kudi-domeniu. In paralel insa, ca o femeie moderna, trebuie sa te mentii in forma.

Iti poti invita prietenii la cafea si in club, le poti trimite cadouri si poti primi daruri la randul tau. Vei primi bonusuri pentru toate aceste activitati.

Scopul este sa te joci, sa te distrezi, sa interactionezi cu prietenii tai, sa castigi experienta pentru a trece la nivelul urmator si sa ajungi cat mai sus in top. Periodic noi te vom premia cu cadouri reale in functie de performantele tale!

Apropos, este si concurs, Kudika ofera 8 vouchere in valoare de 120 lei fiecare pentru 8 jucatoare active. Tot ce trebuie sa faci este sa te joci in KudiLife si sa treci de nivelul 10 pana pe 8 iunie 2010! Serios, nu e greu deloc! Incearca!

This entry was posted in Devel, NewMedia and tagged , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.